Den digitala arbetsplatsen 2017

by

För att bättre förstå hur den digitala arbetsplatsen i Sverige mår 2017 har vi under årets första fyra månader låtit användare från olika branscher besvara en enkät. Vi är väldigt glada åt intresset och ser fram emot att publicera vår rapport om två veckor. Vill du också ha rapporten gratis? Kommentera nedan, mejla info@mindfire.se eller ring så vi vet var vi ska skicka den 🙂

Mycket har hänt sedan 1980 och dagens kontorsarbete ser på många sätt helt annorlunda ut. Men mycket är också fortfarande likadant. Miljön har börjat ändras men vi ser fortfarande mycket som en plats när det egentligen är något vi gör.

Ett par första resultat kan vi avslöja redan nu. Det är inte förvånande men användarna upplever fortfarande att den personliga produktiviteten ökar snabbare än företagets produktivitet. Trenden fortsätter alltså med att vi faktiskt inte gör rätt saker. Detta är en av de viktigaste utmaningarna för dagens ledarskap.

Vi ser också redan nu att användarna är mer nöjda med det tekniska införandet än med det stöd användarna fått i förändringsarbetet. De skulle gärna se mer utbildningar och få en bättre förståelse för vilka arbetssätt som bäst används i den digitala arbetsplatsen.
Vi delar gärna med oss av vår rapport så gör dig känd genom en kommentar nedan, ett mejl till info@mindfire.se eller connecta med mig (Paul Linde) på Linkedin så skickar vi rapporten till dig under maj månad.

Vill du se oss presentera den live så gör vi frukostseminarier i Stockholm (17 maj), Malmö (18 maj) och i Skövde (16 maj).

Anmäl er gärna så ses vi där! 

16 Responses to "Den digitala arbetsplatsen 2017"
    • Absolut! Jag har jobbat i princip lika mycket med privat sektor som med skola och min bedömning är att alla sektorer kan göra mer när det gäller samarbete och delning. Att få medarbetare att bidra till organisationen som helhet är också ett område med stor potential. Hör gärna av dig Thomas till oss för en egen visning. Bo Kristoffersson har lång erfarenhet som skolchef i Simrishamn, VRG och Lomma med ett ständigt fokus på digitalisering. Kanske kan vi göra något ihop 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *