Varför ett införandestöd?

Varför ska man då ha ett aktivt införandestöd? Jo, för att det är relativt komplext att arbeta med förändringsprocesser och att öka produktiviteten. Det har varit en utmaning för många företag och organisationer att växla upp i samband med att arbetsplatsen digitaliseras. Det som dock är uppenbart är att det finns mycket potential i den digitala arbetsplatsen och mycket kan förbättras när den införs.

Därför är det viktigt att anlita verksamhetsexperter som kan plattformen och som kan ge er råd kring hur ni bäst kommer lyckas med införandet. Våra experter har följt många bolag och organisationer vid införandet och har bra förståelse för hur olika processer ska implementeras för att bästa resultat ska nås.

Vårt införandestöd fokuserar på sådant som är viktigt för er verksamhet. Vårt engagemang kan gärna vara parallellt med en teknisk implementation som genomförs av någon annan. I så fall kan vi fungera som rådgivare för verksamheten samt vara med och förbereda krav och strategier i det tekniska projektet. Våra experter har ofta en lång erfarenhet även från den tekniska aspekten av införandet av Office 365.

Kontakta gärna oss för mer information om hur vi kan stötta just er på 0500 48 14 00 eller info@mindfire.se.