Utbildningar

Våra utbildningar är designade för att ge era användare konkreta verktyg och kunskap om hur de bäst ska använda Office 365 alla funktioner i just er verksamhet. De är praktiska och innehåller många moment som innebär att de tränar samtidigt som de gör utbildningen.

Är det en öppen utbildning samlar vi deltagare från många olika företag och organisationer under ett och samma tillfälle. Det extra värdet blir då att deltagarna får ett nätverk och inspiration från andra företag. Våra öppna utbildningar genomförs oftast på en konferensanläggning men de kan också genomföras hos en kund.

Våra kundanpassade utbildningar genomförs alltid med endast en kund. Det innebär att alla deltagarna kommer från just er verksamhet. Det extra värdet blir då att vi kan vara mer specifika i utbildningen och fokusera på områden som har störst effekt för just den organisationen. De flesta kundanpassade utbildningarna genomförs ute hos en kund men de kan också genomföras på en konferensanläggning.

Exempel på utbildningar är:

  1. Grunderna i Office 365
  2. Hur jobbar vi med samarbete i Office 365
  3. Goda exempel på kunskapsdelning
  4. Hur inför vi bäst Yammer
  5. Hur hänger alla delarna i Office 365 ihop?

Hör gärna av er för att öppna en dialog kring vilka utbildningar som kan vara intressanta för er. Vi nås på 0500 48 14 00 eller info@mindfire.se.